Login
 
 
 

 EVENT LISTING

Kahwinlah by TCE Wedding Expo

Previous 20 / 36 Next

Kahwinlah by TCE Wedding Expo November 2019


EVENT NAME Kahwinlah by TCE Wedding Expo
ORGANIZER Maria Chin Consulting Sdn Bhd
DATE 15 - 17 Nov 2019
TIME 11:00AM - 10PM
VENUE
Mid Valley Megamall
LOCATION
Level 31, The Gardens South Tower, Centre Court, 75, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia
CONTACT NO 016-333 5278
EMAIL kennyoh@mc-resources.com
WEBSTIE - Click Here - 
FACEBOOK - Click Here - 
TICKET LINK - Click Here - 


Perkahwinan impian anda tidak akan hanya berlaku tanpa dirancang. Ambil langkah pertama anda untuk perkahwinan yang paling cantik di sini. ''Kahwinlah'' Wedding Expo akan datang di Pusat Pameran Mid Valley dari 15 hingga 17 November 2019 turut membawa Rumah Pengantin, Tempat Perjamuan Perkahwinan dan Perkhidmatan Berkaitan Perkahwinan terpilih untuk anda menjadikan perkahwinan penuh kenangan manis.
''Kahwinlah'' Expo Perkahwinan menawarkan produk dan perkhidmatan terbaik untuk perkahwinan yang tidak dapat dilupakan dalam persekitaran yang menyeronokkan, bebas tekanan dan menarik. Dengan pengalaman dan pengetahuan kami, jenama kami dipilih dengan teliti dari seluruh Malaysia untuk memastikan mereka memenuhi tahap tertinggi yang diperlukan oleh pengantin lelaki dan wanita.
Di ''Kahwinlah'' Wedding Expo, anda boleh memilih dari beratus-ratus tempat pemenang anugerah yang didedikasikan untuk membuat perkahwinan idaman anda. Kami mempunyai banyak destinasi untuk Pernikahan Anda, Pendaftaran Perkahwinan, Jamuan Pernikahan, Upacara Perkawinan, dan juga keperluan destinasi Bulan Madu.
Berpakaian seperti yang anda mahu dengan Rumah Pengantin utama kami yang menawarkan Pakaian dan Gaun Perkahwinan yang bergaya, Gaun Perkahwinan, Gaun Pengiring Pengantin, Kasut Pernikahan, Perhiasan Perkawinan, atau Gaun yang dibuat khusus untuk menghidupkan pernikahan Anda. Selain videografi dan fotografi pada hari besar anda, anda juga boleh menemui lebih 50 destinasi di Malaysia dan di seluruh dunia untuk Fotografi dan Videografi Pra-Pernikahan anda.
Untuk memudahkan penyediaan perkahwinan anda, anda juga boleh menggunakan pelbagai perkhidmatan pameran di ''Kahwinlah'' Wedding Expo, seperti Pendaftaran Perkahwinan, Penyewaan Kereta Bridal, Dekorasi Perkahwinan, Sistem Suara & Pencahayaan, Band Live, Perancang Perkahwinan , Penghias Pernikahan, Hadiah Perkawinan & Nikmat, Pengantin Pernikahan, Kartu Pernikahan, Toko Bunga, Pengantin Rambut dan Make-up, Spa, Kecantikan dan Keahlian Slimming, Photobooth dan banyak lagi, di bawah satu bumbung.

 

If you found information is Incorrect. Email to info@newevent.com.my [Report]
 


Switch to Mobile Version
available in